Categorii

Free Prestashop Modules

Explicatie Pas cu Pas  “Cum cumpar de pe www.multemargele.ro

Comenziile se vor face doar folosind situl. Nu acceptam comenzi telefonice.

Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ne sunati! 0742195158

Daca sunteti  nou venit urmati pasii de mai jos.  Daca deja aveti cont si ati mai plasat comenzi, sariti la pasul 12.

1. Pe www.multemargele.ro, in coltul din dreapta sus, apasati pe Creaza Cont
.
.
.

.
.
.
2. In stanga, introduceti E-mailul dumneavostru (sa verificati daca l-ati introdus corect) apoi apasati butonul Creaza Cont.
.
.
.

.
.
.
3.    Completati campurile: Nume, Prenume, E-mail, Parola, si bifati mai jos la Confidentalitatea clientului.

Mentionam ca nu avem acces la parole deoarece ele sunt codate in adancul sitului si nu pot fi furate.

.
.
.

.
.
.

4. Veti fi redirectionati catre pagina principala. In stanga puteti descoperii categoriile si subcategoriile de produse din magazinul nostru

.
.
.

.
.
.

5. Adaugati produse in cos apasand butonul Adauga. Va fi adaugat automat o cantitate.(cantitate 1)  Daca doriti mai multe cantitati dintr-un produs puteti scrie in casuta din stanga cantitatea si apoi apasati adauga. Veti putea schimba cantitatea mai tarziu si din cosul de cumparaturi.

.
.
.

.
.
.

6. In cosul de cumparaturi apasand butonul “+” la produse se adauga inca o cantitate iar apasand butonul “-“ se scade o cantitate din produs. Apasand pe imaginea cu cosul de gunoi se va sterge produsul din cos.

.
.
.

.
.
.

7.  Sub lista de produse va trebui sa adaugati o adresa. Apasati butonul adauga o adresa noua

.
.
.

.
.
.

8. Completati formularul cu datele care va sunt potrivite. Unde nu aveti ce introduce lasati spatiul gol. Va rugam sa completati cu adresa completa din buletin. Apoi apasati butonul Salveaza

.
.
.

.
.
.

Nu uitati sa completati si ultimul rand. Este denumirea adresei care ati introdus-o. Adica acasa, la lucru, la scoala etc. Astfel puteti adauga mai multe adrese pentru comenzi ulterioare la alte destinatii.

Prin posta Romana este obligatoriu ca numele destinatarului si adresa sa coincida cu cea din buletin. Altfel nu veti primi coletul. Daca sunteti intr-o alta localitate decat cea de pe buletin va rugam sa ne contactati telefonic sau sa rugati un prieten din localitate sa primeasca coletul pentru dumneavoastra.

.
.
.

9. Selectati modalitatea de transport optima pentru dumneavoastra. In dreapta fiecarei modalitate de transport este afisat pretul fiecaruia. Avem oferte la transport care le puteti vizualiza aici: http://www.multemargele.ro/content/8-plata-si-livrare

.
.
.


.
.
.

10. Pe ultimul rand apasati acel buton mare pentru a Finaliza comanda. Asteptati pana se incarca urmatoarea pagina. Daca nu se incarca in maxim un minut va rugam sa iesiti de pe site, sa intrati si sa incercati dinou, acum sigur va functiona!

.
.
.

.
.
.


Comanda a fost acum plasata cu success!

.
.
.

 11. Acum aveti deja cont si in viitor puteti folosi E-mailul si parola introdusa mai devreme. Astfel puteti aduna puncte de loialitate cu acest cont si nu mai trebuie sa introduceti adresa in viitor.

Pentru a folosi in viitor acest cont intrati pe pagina principal www.multemargele.ro si  veti fi deja Autentificat. In dreapta sus va scrie “Bun Venit, SI NUMELE DUMNEAVOASTRA”.  In caz ca nu veti fi autentificat din cauza setarilor calculatorului dumneavoastra, sau din cauza ca folositi alt calculator decat cel de la data crearii contului, atunci in dreapta sus apasati pe Contul Meu.

.
.
.

.
.
.

Introduceti e-mailul si parola dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site. Apoi apasati butonul autentificare. Pentru a plasa comenzi urmati pasii: 4-5-6-9-10-11


 

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard