Categorii

Free Prestashop Modules

Explicatie Pas cu Pas  “Cum cumpar de pe www.multemargele.ro

Comenziile se vor face doar folosind situl.
 
Nu acceptam comenzi telefonice, decat daca aveti codurile si cantitatea dorita pregatite in momentul in care ne sunati.
 
Acceptam comenzi pe email: In acest caz va rugam sa ne trimiteti codul produselor si cantitatea dorita pe email: corisson@yahoo.com. Va rugam sa nu uitati sa specificati si adresa si numarul de telefon in email. Lista va fi in felul urmator:
exemplu:
perl203 x 2
ace003 x 4
ace004 x 1
etc.

 

Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ne sunati! 0742195158

 

 

1. Pe www.multemargele.ro, intrati in categoriile care va intereseaza.

 
 

 
 

 

2. Adaugati produse in cos apasand butonul Adauga. Va fi adaugat automat o cantitate.(cantitate 1)  Daca doriti mai multe cantitati dintr-un produs puteti scrie in casuta din stanga cantitatea si apoi apasati adauga. Veti putea schimba cantitatea mai tarziu si din cosul de cumparaturi.

 
 
 

 

 

 

3. Dupa ce ati adaugat toate produsele care le doriti, apasati pe butonul "Cos de cumparaturi" afisat mai jos:

 

 

 

 

4. In cosul de cumparaturi apasand butonul “+” la produse se adauga inca o cantitate iar apasand butonul “-“ se scade o cantitate din produs. Apasand pe imaginea cu cosul de gunoi se va sterge produsul din cos.

 
 

 

 

 

 5. Pentru a finaliza comanda trebuie sa urmati cei trei pasi.

 

Pasul1: In stanga se afla un formular. Acela trebuie completat. Nume, Prenume, E-mail, Parola (orice parola, una simpla sa tineti minte pe viitor) si apoi Adresa de livrare etc. Campurile marcate cu steluta "*" si rosii sunt obligatorii. Dupa ce ati completat toate campurile necesare, apasati butonul de la capatul formularului "Salveaza datele".

 

 
 
 

6. Pasul 2: Selectati modalitatea de transport optima pentru dumneavoastra. In dreapta fiecarei modalitate de transport este afisat pretul fiecaruia. Avem oferte la transport care le puteti vizualiza aici: https://www.multemargele.ro/content/8-plata-si-livrare:

 


 

 

Plata ramburs inseamna ca platiti cand ajunge coletul la dvs, plata cu cardul inseamna ca platiti printr-un formular securizat direct pe site cu cardul dvs. Completare comanda alegeti doar daca aveti deja o comanda plasata in aceasi zi, netrimisa, si doriti sa adaugam produse la ea.

 
 
 

7. Pasul 3: Apasati in chenarul afisat mai jos din cosul de cumparaturi, unde scrie "Apasa aici pentru a finaliza comanda". Apoi comanda este finalizata. Veti primi un email de confirmare si vom trimite comanda in maxim 24 de ore lucratoare.

 
 
 

 
 

Comanda a fost acum plasata cu success!

Atentie! Prin posta Romana este obligatoriu ca numele destinatarului si adresa sa coincida cu cea din buletin. Altfel nu veti primi coletul. Daca sunteti intr-o alta localitate decat cea de pe buletin va rugam sa ne contactati telefonic sau sa rugati un prieten din localitate sa primeasca coletul pentru dumneavoastra.


.