Compara Marimea Produselor Usor - MulteMargele

Categorii

Free Prestashop Modules
Aceasta optiune nu este disponibila pe telefon, doar pe versiunea desktop

Cu ajutorul acestui cartonas puteti compara cu usurinta diferenta de marimi intre produse. Apasand pe butonul "Print" din dreapta sus in aceasta pagina, puteti sa scoateti la imprimanta cartonasul in marimea reala 5x5cm.

Majoritatea produselor sunt pozate pe un astfel de cartonas, iar daca apasati in dreapa jos a pozei pe acea "lupa" el este trimis pe pagina de comparare. Pagina de comparare o puteti accesa in partea de sus a paginii cu produse. Este un buton care se numeste "Compara marimi". Click pe acel buton. Daca sunt produse care nu sunt pozate pe astfel de cartonase, dar ati dori sa le vedeti, va rugam sa ne scrieti

APASATI AICI pentru a vizualiza un filmulet care va ajuta sa comparati produsele!

Puteti primi un astfel de cartonas gratuit. Trebuie doar sa APASATI AICI si sa adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Il veti primi in colet cu restul produselor comandate si la viitoare comenzi va fi mai usor sa va dati seama de marimea produselor.

Exemplu:

Imaginea de mai sus este un exemplu. Acum puteti vedea cu usurinta diferenta de marimi intre produse, daca se potrivesc, si va puteti face o idee de cat de mari sunt in realitate (printand cartonasul si desenand pe el cu aproximatie produsul pe cartonas folosind ca ajutor scala 5x5).