Categorii

Hobby:

Free Prestashop Modules
Politica de confidentialitate:
SC.CORISSON ORIGINALS.SRL (MULTEMARGELE) poate colecta doar cu acordul dvs informatii cu caracter personal daca le furnizati dumneavoastra pe site. Pentru a putea comanda produse pe site este nevoie de crearea unui cont pe site, iar pentru expedierea comenziilor avem nevoie de o adresa si numarul dumneavostru de telefon pentru a va contacta sau a transmite curierului pentru livrarea comenziilor. Aceste informatii nu sunt publice si le folosim doar in scopul livrarii comenziilor, facturarii si pentru a va contacta in legatura comenziilor sau cu oferte doar alte sitului acesta. Pentru a imbunatatii serviciile noastre,  situ-ul salveaza in browser-ul dvs informati de tip cookies. Aceste date nu contin informatiile dvs personale. Pentru a comanda de pe site este necesar sa fiti de acord cu cele mai sus mentionate si cu cele de mai jos:
1. Respectam confidentialitatea datelor clientilor nostrii cu strictete. Nu vom transmite datele dumneavoastra catre terti, cu exceptia numelui, adresei si numarul de telefon catre firma de curierat pentru a va livra comanda. Emailul dumneavostru va fi folosit doar pentru a va aduce la cunostiinta statusul comenzii, ofertelor sitului www.multemargele.ro si informatii privind situl.

2. Nu vom vinde sau oferii datele dumneavoastra catre alte firme.

3. Orice utilizator care a introdus emailul sau datele sale pe www.multemargele.ro poate opta pentru stergerea definitiva a acestor date de pe site. Pentru aceasta va rugam sa ne adresati un email pe corisson@yahoo.com

4. Sc.Corisson Originals.SRL este si va ramane singurul detinator a datelor colectate pe situl www.multemargele.ro

5. MulteMargele.ro foloseste "Cookies". Aceste fiind date stocate pe computerul dumneavostru, continand informatii despre acestea. Ele ajuta la o navigare mai usoara si mai rapida pe site salvand informatii pe calculatorul dvs precum parole, imagini de pe site, etc.

6. Situl este securizat si nu se pot fura informatiile dumneavoastre. Colectarea acestor informatii se face prin instrumente securizate.


Accesarea sitului si plasand o comanda pe site si introducand datele dumneavoastra sunteti de acord cu cele mai sus mentionate. De asemenea sunteti de acord ca noi, firma SC.Corisson Originals.SRL sa va pastram datele pe site pana cereti stergerea acestora.