Categorii

Free Prestashop Modules
NOU!
Beneficiaza in mod constant de 10% reducere la orice comanda, indiferent de valoare pe www.multemargele.ro.
 
Iti explicam cum:
Tot ce trebuie sa faci este ca mereu in decurs de 30 de zile sa ai comenzi pe situl nostru in valoare de 200RON. Adica orice zi din luna de ar fi, trebuie ca in ultimele 30 de zile sa ai comenzi finalizate in valoar de 200RON.
 
Iata un exemplu de calcul:
Daca in 2 Septembrie plasati o comanda de 50RON. Iar in 18 Septembrie ?plasati o comanda de 150RON. Asta insemana ca la urmatoarele comenzi veti avea automat 10% reducere pana in data de 2 Octombrie. Apoi sa spunem ca in 4 Octombrie veti mai comanda inca odata de 50RON, se va reactiva reducerea si la urmatoarele comenzi veti avea 10% reducere, pana in data de 18 Octombrie. Va rugam sa ne contactati daca nu ati inteles procedura.
 
Ideea este ca in orice zi al lunii in care va aflati, trebuie ca in ultimele 30 de zile sa aveti cumparaturi pe site facute in valoare de 200RON sau peste.
CLICK AICI pentru a vedea istoricul comenzilor dvs. Acolo puteti vizualiza data a fiecarei comenzi plasate pe site si astfel puteti mereu verifica aproximativ cand trebuie sa plasati o comanda pentru a mentine reducerea.
 
 Daca exista produse, categorii de produse, marimi, stiluri etc care le doriti si nu le gasiti la noi in magazin, va rugam sa ne scrieti si le vom aduce in mod constant in viitor.
 
Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email: corisson@yahoo.com
 
 

Alte discountu-uri/ reduceri


Comenzi in valoare de peste 700 lei - 10%

Comenzi in valoare de peste 1200 lei - 12%

Atentie! Reducerile nu se aplica la produse deja reduse la pret si nu se cumuleaza cu alte reduceri, vouchere etc.