Categorii

Free Prestashop Modules
Bun venit pe www.MulteMargele.ro.
 
Suntem aici ca sa va ajutam cu orice informatii aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati la telefon: 0742195158 sau pe email la: corisson@yahoo.com daca aveti nevoie de mai multe informatii decat cele prezentate aici. Ne puteti contacta si pe:
 
 
Pentru inceput, va invitam sa cititi "Ghidul pentru incepatori" care il oferim gratuit. CLICK AICI pentru a-l accesa. Il puteti si descarca pe calculator in format word, chiar si tiparii la imprimanta.
 
Dupa ce ati parcurs ghidul pentru incepatori, aveti deja o notiune despre ceea ce aveti nevoie pentru inceput de drum. Mai oferim cateva informatii si tutoriale "cum sa faci" si informatii, apasa aici pentru a le accesa.
 
Noua ne pasa foarte mult de clientii nostrii. Dorim sa oferim mereu materiale de calitate si cat mai multe informatii. De aceea, am creat un Google Drive unde avem sute de tutoriale ilustrate in care puteti invata sa faceti sute, poate chiar mii, de bijuterii intr-un mod foarte simplu. Click aici pentru a accesa tutorialele. Le poti descarca pe calculator sau tiparii la imprimanta. Multi clienti le folosesc si chiar este cel mai simplu pas pentru a invata sa confectionezi bijuterii. Te folosesti de tutoriale, astfel poti incepe cu 0 cunostiinte, apoi inveti, mai schimbi, mai faci diferit si cu timpu vei putea crea fara ghiduri bijuterii. Verifica acel google drive saptamanal. Adaugam mereu tutoriale noi. Daca ai un tutorial care iti place dar nu esti sigura ce materiale ai nevoie, ne poti contacta si iti spunem exact ce ai nevoie!
 
Avem si un kit pentru incepatori de vanzare pe site, cateodata este oferit spre vanzare cand il avem pe stoc. Dar va oferim carticica din acest pachet gratuit, click aici pentru a o descarca. Va sugeram sa o cititi. Este facuta cu mare grija si va ajuta in mod sigur la inceput.
 
A cumpara de pe situl nostru este foarte usor. Doar adaugi produsele in cosul de cumparaturi. Cand esti gata, in cosul de cumparaturi adaugi adresa, alegi modul de livrare si finalizezi comanda. Noi iti preparam comanda, alegem cu atentie produsele sa nu primesti cu defect, si o trimitem in maxim 24 de ore lucratoare.
 
 Rasina
- daca doriti sa incepeti sa confectionati bijuterii sau obiecte artizanale din rasina, acum este totul foarte simplu! Avem tutoriale pentru rasina epoxidica transparenta, incolora care o vindem si pe site! Tutorialul il puteti  descarca gratuit: CLICK aici pentru a-l accesa.
Lut polimeric
- A crea ceva din lut polimeric este foarte usor. Ai nevoie doar de: imaginatie si de lut! Cel mai des folosit este Cernit-ul. Il gasiti la noi in magazin de vanzare. Prelucrarea lui este simpla: se modeleaza cu mana sau cu unelte ajutatoare, se coace in cuptor la temperatura fixa si gata! Avem cateva informatii care vi le punem la dispozitie legat de lut, le puteti accesa APASAND AICI.