Categorii

Free Prestashop Modules
Bun venit pe www.MulteMargele.ro.
 
Suntem aici ca sa va ajutam cu orice informatii aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati la telefon: 0742195158 sau pe email la: corisson@yahoo.com daca aveti nevoie de mai multe informatii decat cele prezentate aici.
 
 
 
 
 
 
 
A cumpara de pe situl nostru este foarte usor. Doar adaugi produsele in cosul de cumparaturi. Cand esti gata, in cosul de cumparaturi adaugi adresa, alegi modul de livrare si finalizezi comanda.
 
- daca doriti sa incepeti sa confectionati bijuterii sau obiecte artizanale din rasina, acum este totul foarte simplu! Avem tutoriale pentru rasina epoxidica transparenta, incolora care o vindem si pe site! Tutorialul il puteti  descarca gratuit: CLICK aici pentru a-l accesa.
 
- A crea ceva din lut polimeric este foarte usor. Ai nevoie doar de: imaginatie si de lut! Cel mai des folosit este Cernit-ul. Il gasiti la noi in magazin de vanzare. Prelucrarea lui este simpla: se modeleaza cu mana sau cu unelte ajutatoare, se coace in cuptor la temperatura fixa si gata! Avem cateva informatii care vi le punem la dispozitie legat de lut, le puteti accesa APASAND AICI.