Categorii

Free Prestashop Modules

Plata si Livrare

In magazinul MulteMargele comanda minima este de 15lei.
Pentru comenzi de peste 100 lei transportul este gratuit in Romania.

Livram oriunde in Uniunea Europeana prin curier rapid. Daca doriti livrare in afara Romaniei va rugam sa ne contactati inainte pe email: corisson@yahoo.com sau telefonic: 0040742195158


Modalitate de plata si transport:

ATENTIE! Costurile de transport pot varia in functie de promotii active! Valoarea transportului este mereu cea care este afisat in cosul de cumparaturi in momentul plasarii comenzii, nu veti platii mai mult decat este afisat acolo in momentul plasarii comenzii.

Plata ramburs inseamna ca platiti la primirea coletului. Plata cu cardul inseamna ca platiti cu cardul folosind un sistem securizat de EuPlatesc.ro.

  • prin Posta Romana
- plata ramburs - 14.9 lei pentru comenzi intre 15 si 150 lei
- plata ramburs - GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei
- plata cu cardul - 12 lei pentru comenzi intre 15 si 100 lei
- plata cu cardul - GRATUITi pentru comenzi peste 100 lei

Comenziile trimise cu Posta Romana ajung in maxim 3 zile lucratoare la cel mai apropiat oficiu postal din ziua in care primiti mesaj ca a fost trimisa comanda. Daca nu primiti aviz de instiintare va rugam sa intrebati la posta de colet. Comenzile cu Posta Romana vor fi trimise doar in zilele de Luni, Miercuri si Vineri.

  • prin Curier Rapid Sameday sau Cargus

- plata ramburs - 16 lei pentru comenzi intre 15 si 50 lei
- plata ramburs - 15 lei pentru comenzi intre 50 si 130 lei
- plata ramburs - GRATUIT la comenzi peste 130RON
- plata cu cardul - 12 lei pentru comenzi intre 15 si 130 lei
- plata cu cardul- 0 lei pentru comenzi peste 130 lei


 
La optiunea Fan Courier nu exista livrare sambata, decat contra cost additional de 6RON. Pentru aceasta va rugam sa ne scrieti ca sunteti de acord sa platiti 6RON pentru livrare sambata.
 
 


Expedierea (In Romania):

Coletul este expediat in maxim 2 zile lucratoare.

In mod normal comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 12:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.

Coletul va ajunge la dvs. in 1-5 zile dupa expedierea lui daca ati optat pentru livrare prin Posta Romana sau in 24-48h daca ati optat pentru curier rapid.


Expedierea (In Europa):

Coletul este expediat in maxim 2 zile lucratoare si ajunge la dumneavoastra prin Posta intre 5 si 10 zile.

Tarifele de livrare pentru orice localitate din orice tara membra U.E este determinata la finalul comenzii. Daca doriti sa stiti tariful de livrare inainte, va rog sa ne contactati ca sa facem un calcul estimativ

Alte informatii despre comanda

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare (statusul comenzii). Veti primi de asemenea e-mail cand comanda dvs. trece de la un stadiu la altul.

Comenzile sunt expediate in ordinea sosirii lor.

 In momentul in care plasati o comanda, veti primi un e-mail de la noi prin care confirmam ca am primit comanda dumneavoastra.. Daca acest email nu a sosit la dvs. va rugam sa verificati daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactati.