Categorii

Free Prestashop Modules
https://www.multemargele.ro/53577-thickbox_default/rasina-transparenta-incolora-320g.jpg Mărește imaginea

Rasina transparenta incolora - 320g

zmisc0471

Pret: 92,00RON

3 produse in stoc

Trimite o întrebare

Rasina transparenta, incolora- Efect de apa - E 30 - Water effect resin - 320 gr - bicomponenta:
- Componenta A - 200 gr
- Componenta B - 120 gr


Rasina epoxidica bicomponenta E-30 cu efect de apa pentru turnare, este extrem de transparenta. Se amesteca cele 2 componente iar dupa uscare se obtine un compus solid stabil si compact. Aspectul final este extrem de transparent si clar. Autonivelant, prin urmare, poate reproduce apa, un rau sau efecte decorative deosebite.

Reactie de uscare inceata - 8 - 10 ore - permite turnarea unor volume mari de amestec de pana la 2 - 3 cm grosime, fara a produce caldura excesiva in procesul de intarire. Cand rasina este in proces de maturare, putem interveni in diferite moduri, de exemplu, pentru a crea valuri - prin suflare de aer cald, cu un uscator de par pentru a se inmuia rasina. Pentru a crea valuri de suprafata se poate folosi o spatula.
- Nu necesita folosirea caldurii - Inodor - adica nu miroase - Nu topeste polistirenul - caracteristica de auto-nivelare, nu se contracta sau nu crapa. Poate fi colorat in cantitati mari cu PENTASOL coloranti, creand impresia de adancime. Pentru a pregăti cantitati mai mici, masurati proportia de rasina si catalizator in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj.

Cumparand acest produs primiti un Tutorial/Ghid de folosire si instructiunile sale tehnice. Ghidul il puteti vizualiza in format electronic APASAND AICI

Acest produs poate fi folosit pentru realizarea urmatoarelor modele:

https://www.multemargele.ro/content/category/332-rasina-epoxidica